MATKA ON TÄYNNÄ!
Paikallisia raaka-aineita, maistuvaa lähiruokaa, elämyksiä, uusia ajatuksia ja ideoita! Kaikkea tätä on tarjolla opintomatkalla Länsi-Ruotsiin, Falköpingin alueelle. Tutustumme lähiruoan tuotantoon, jalostukseen, markkinointiin ja myyntiin, sekä brändäysosaamiseen ja tuotteistamiseen. Matkalla tulee tutuksi myös useampi elämyksellisyyteen ja lähiruokaan panostava ravintola. Matka on suunnattu alkutuottajille, jalostajille, ruoka-alan yrittäjille ja muille lähiruoka-alan toimijoille, sekä kaikille lähiruokatoiminnasta kiinnostuneille. Tervetuloa!
Vierailukohteita ovat esimerkiksi:
Källarkrogen Mönethorp, maatila/ravintola/ohjelmapalvelut. Tilalla kasvatetaan karjaa ja vihanneksia, jotka oma ravintola käyttää lähiruoan lisäksi raaka-aineinaan. Paikka noudattaa slow living, eli hidasta elämää -periaatetta. Tutustumme paikkaan ja syömme päivällisen heidän vierainaan.
Lilla Spännefalla on kaunis maatila, jossa kasvatetaan lampaita, sikoja ja karjaa. Lisäksi heillä on oma tilateurastamo, -myymälä ja maatilamatkailua.
Påverås Gårdsmejeri on pieni, yhden naisen tilameijeri ja -myymälä. Hän valmistaa lähimaidosta erilaisia juustoja.
Kaikki vierailupaikat, sekä matkaohjelma tästä Matkaohjelma
Matkan omakustannehinta on 490€/hlö.
Sitovat ilmoittautumiset 30.8.2016 mennessä Minnalle,
minna.tuurinkoski(at)sedu.fi. 040 680 7058
HINTA SISÄLTÄÄ:
• lennot Vaasa-Helsinki-Göteborg-Helsinki-Vaasa
• majoitus aamiaisella ja turistivero
• kuljetukset kuten ohjelmassa kuvattu
• ruotsalainen Niclas Fällström matkaisäntä/opas mukana koko matkan ajan
• yritysvierailut
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti