maanantai 29. elokuuta 2016

Vauhdikas hanketiimi esittelyssä

Näe lähelle-hanketiimissä työskentelevät Kirsti, Minna ja Karoliina. Kirjoitamme tähän blogiin kaikesta siitä, mitä kohtaamme täällä hankemaailman pyörteissä. Tervetuloa myös seuraamaan Näe lähelle-ryhmää Facebookiin. Instagramissa käytämme @nae_lahelle sekä tägiä #näelähelle. 


Kirsti Pasto, projektisuunnittelija HYMY- Hyvinvointia Maatilayrittäjille -hankkeessa

Kirstin työnkuvaan kuuluu koulutusten ja tapahtumien suunnittelu ja käytännön järjestelyt HYMY-hankkeessa. Hänellä on pitkä kokemus maatilayrittäjänä toimimisesta sekä maatilayrittäjien hyvinvointia edistävissä hankkeissa työskentelemisestä. 


Oman työuran muutostilanteet maatilayrittäjästä hyvinvointiyrittäjyyden kautta projektityöntekijäksi ovat lisänneet kykyjä sopeutua muutoksiin ja uusilla tavoilla toimimiseen. Tärkeänä tavoitteena Kirsti pitää sitä, että maatalousyrittäjiä voidaan kaikin keinoin innostaa ja kannustaa huolehtimaan omasta jaksamisestaan ja hyvinvoinnistaan. Yrittäjä on yrityksensä tärkein voimavara!Karoliina Streefkerk, projektityöntekijä Kimpasta voimaa- ja Hymy-hankkeissa

Karoliina työskentelee Kimppa- ja Hymy-hankkeissa järjestäen mm. pienryhmätoimintaa ja teemailtoja sekä edistäen yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Hänen monipuolinen työhistoriansa pitää sisällään niin hoitotyötä, maatalouslomitusta kuin maatalouden edunvalvontaakin. 
Maatalous ja maaseutu ovat sydäntä lähellä ja jalat tukevasti juurtuneet eteläpohjalaiseen maaperään. Hyvinvoiva maatalous säteilee ympärilleen kaikkea sitä, mitä suomalainen yhteiskunta tarvitsee!Minna Tuurinkoski, projektityöntekijä Kasvua Ruokaprovinssista-hankkeessa

Minna työskentelee Kasvua Ruokaprovinssista-hankkeessa, jossa hänen tehtävänään on lähiruokatoimijoiden yhteistyön ja verkostoitumisen kehittäminen.Lähiruokatietoisuuden lisääminen erilaisten tilaisuuksien, seminaarien ja tapahtumien avulla on hänen ydintehtäväänsä. Minnan paikka löytyy maatalouden ja ravitsemisalan välistä, sillä hän on valmistunut sekä agrologiksi että restonomiksi. Pidetään maaseutu asuttuna ja syödään suomalaista ruokaa vielä vanhanakin!
Hilma ja Hemmo, maatalousyrittäjät

Kuvitteelliset Hilma ja Hemmo ovat nelikymppiset maatalousyrittäjät, joilla on työuraa vielä enemmän edessä kuin takanapäin. Tilalla on alkutuotannon lisäksi metsätaloutta, urakointia ja pienimuotoista elintarvikkeiden jatkojalostusta. Alkuinnostuksen jälkeen Hilma ja Hemmo kaipaavat lisää tietoa ja uusia ajatuksia arjen rutiineihin, siksipä he osallistuvat hankkeiden tilaisuuksiin. Kyllä joukossa on aina voimaa!Tervetuloa mukaan hankkeiden tilaisuuksiin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti