tiistai 30. toukokuuta 2017

Alk. 10.10.2017 Pitkää päivää pakerretaan!

Maatalousyrittäjän elämän rytmi on ainutlaatuinen. Työtä tehdään käytännössä vuoden jokaisena päivänä, eivätkä valtaväestölle suunnatut hyvinvoinnin ohjeet istu omaan arkeen. Millaisia keinoja palautumiseen ja stressinhallintaan on olemassa? Miten omaa hyvinvointia voi ylläpitää ja parantaa?

Hymy-hanke toteuttaa koulutussarjan maatalousyrittäjille, jotka haluavat tavoitteellisesti parantaa omaa työkuntoaan ja työhyvinvointiaan puolen vuoden ajanjaksolla. 

Apuna käytetään mm. FirstBeat-mittausteknologiaa. FirstBeatin hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan arjen stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisut paremman palautumisen saavuttamiseksi. Lisätietoja: https://www.firstbeat.com/

Kurssia toteutetaan Kauhajoella yhteistyössä paikallisen DBC Klinikka-yrittäjän, Anne-Mari Marttusen kanssa. 

Haku on käynnissä nyt!

Kurssi sopii kaikille yrittäjille, jotka haluavat parantaa omaa jaksamistaan ja työhyvinvointiaan. Osallistujilta toivotaan motivaatiota sitoutua puoleksi vuodeksi kurssiin, joka koostuu neljästä ohjatusta kokoontumisesta, omalla ajalla tehtävistä jokapäiväisistä hyvinvoinnin valinnoista sekä muutamista välitapaamisista kurssilaisten toiveiden mukaan. 


Koulutussarjan tarkemmat sisällöt ja päivämäärät saat ladattavasta pdf-tiedostosta: OHJELMA

Koulutuskokonaisuuden hinta on 90 euroa / henkilö. Paikkoja on todella rajoitetusti, ole siis nopea ja syö hitaat!

Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumiset:

Kirsti: kirsti.pasto(at ) sedu.fi / 040 6807 060
tai
Karoliina: karoliina.streefkerk(at ) sedu.fi / 040 6807 174
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti